Toimitilat

Toimitilamme sijaitsevat Raumalla Volttitiellä ja Latomäentiellä. Pääpaikamme on Volttitiellä. Käytämme toimitilojamme sekä itse että tarjoamme niitä vuokralle. Vuokrattavat tilat ovat tuotanto-, varasto- ja konttoritiloja sekä ulkoalueita.

Toimitilamme sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella. Volttitien konepajamme sijaitsee tien 8 varrella ja satama on vajaan kymmenen minuutin ajomatkan päässä. Koneistamomme on Volttitien konepajalla ja siellä suoritamme myös kokoonpanotöitä sekä varastointia. Tullivarastomme on Volttitiellä.

Latomäentien konepajamme sijaitsee tien 12 varrella ja on noin kymmenen minuutin ajomatkan etäisyydellä satamasta. Latomäentiellä suoritamme erilaisia hitsaus ja kokoonpano töitä sekä tilavuokrausta. Lämmin varastotilamme sijaitsee täällä. Tilojen yhteydessä golf-kentän kyljessä sijaitsee konttorirakennus, jota sekä käytämme itse että vuokraamme.


Konepaja ja koneistamo 3200 m2, joka on varustettu 2×10 t, 20 t ja 25 t siltanostureilla
Volttitie 18, Rauma


Hitsaus- ja kokoonpanohallit 3200 m2sekä 680 m2 toimisto- ja sosiaalitilaa. Konepaja on varustettu 3×10 t, 16 t ja 25 t siltanostureilla.
Latomäentie 2, Rauma